Nasveti in zanimivosti

Čedalje več podjetnikov ugotavlja, da je kakovostno računovodstvo pomemben člen, ki močno prispeva k uspehu podjetja.

Če ste nezadovoljni na trenutnem delovnem mestu ali ste našli novo službo in bi radi čim prej zapustili trenutno, si preberite, kako napisati odpoved za zaposlitev.

V prejšnji službi so vas odpustili in se sprašujete, ali to povedati na razgovoru oz. napisati v prošnji za delo. Ponujamo vam odgovore.

Če zaposlenim ne boste pokazali, da jih cenite in da je njihovo delo pomembno za uspešnost podjetja, jih boste slej kot prej izgubili. Preberite, kako jih lahko obdržite brez povečanja stroškov.

Odgovorite na tri enostavna vprašanja in ugotovite, ali so stres na delovnem mestu, slabo počutje in vse večje nezadovoljstvo z delom prerasli v izgorelost!

Kadar je sposoben človek razporejen na delovno mesto, katerega zahteve je že zdavnaj prerasel, ga delo začne kmalu dolgočasiti.

Vam gre na delu na živce, ker nihče ne opazi vašega truda in požrtvovalnosti ter da vsi drugi napredujejo pred vami. Dokler boste tiho, se žal ne bo nič spremenilo.

Delovne razmere in delovno okolje sta tisto, kar najbolj vpliva na počutje zaposlenih. Če je oboje fige vredno, je bolniška odsotnost le še vprašanje časa.

Ali je mogoče na podlagi laži dobiti delo oz. zaposlitev in pretentati psihoteste? Seveda. Vse, kar morate storiti, je …

Že samo iskanje dela je zelo stresno, kaj šele, če morate le-to usklajevati s trenutno službo. Za vas smo pripravili 3 prebrisane namige.

Delo je lahko moreče. Če želite čim prej odpraviti izgorelost, utrujenost in jezo, si preberite 4 nasvete, ki vam bodo pri tem zagotovo pomagali.

Če ste tudi vi siti prigovarjanj, da še malo potrpite v trenutni službi in bo bolje, ste na pravi poti iz dr…!

Svetovna gospodarska kriza in propadajoča domača ekonomija sta razloga, zakaj je iskanje službe v trenutnem obdobju morda pravi izziv.

Vas trenutna služba ne zadovoljuje? Če ste razočarani, nemotivirani in nezadovoljni s trenutno službo, je morda čas za veliko spremembo.

Po 4, 5 ali 6 letih na fakulteti dobro veste, kaj želite v življenju početi, drži? Če ne, je zdaj pravi čas, da določite vaše prednosti in ugotovite, kateri poklici vam ustrezajo.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Zaposlitev RSS

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!