Dela.si - pravno obvestilo

Delovni portal Dela.si vam omogoča, da delovno vsebino s portala Dela.si objavljate tudi na vaših portalih. Besedila, fotografije in druge dokumente, objavljene na spletnem portalu Dela.si, lahko na drugih spletnih mestih objavljate brezplačno, vendar zgolj v nekomercialne namene, in sicer z obveznim dopisom vira le-teh (Dela.si), ki mora biti polinkan na spletno mesto Dela.si (http://www.dela.si). Vsaka objava brez navedbe polinkanega vira je kazniva in se ustrezno kazensko preganja.

Objava v komercialne namene

Če vas zanima objava člankov ali drugih besedil portala Dela.si v tiskanih, televizijskih, radijskih ali spletnih medijih v komercialne namene, lahko to storite proti plačilu ob ustreznem dogovoru z uredništvom preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 031/456-445.

Objave uporabnikov

Uporabniki portala Dela.si komentirajo in objavljajo vsebino na lastno odgovornost, zato morajo nositi tudi vse posledice svojih objav. Uredništvo Dela.si ne odgovarja za nastalo škodo, ki jo tako ali drugače povzročijo uporabniki s svojim pisanjem, in za kakršne koli napake, nepravilnosti ali netočne podatke, ki jih uporabniki navajajo v svojih besedilih. Gre zgolj za subjektivna prepričanja uporabnikov o z delom povezanih tematikah.  

Politika zasebnosti

Uporabnikom spletnega portala Dela.si želimo pojasniti, da bomo vse pridobljene informacije uporabljali izključno za objavljanje na spletnem portalu Dela.si, pri čemer bomo upoštevali njihove želje glede anonimnosti njihovega imena in drugih osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe informiranja o naših aktivnostih in programih in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi naše izobraževalne ponudbe.

E-novice

Vsi uporabniki, ki se bodo prijavili na e-novice portala Dela.si se s prijavo strinjajo, da bomo njihove e-naslove uporabili z namenom pošiljanja najnovejših informacij, povezanih z delom, in pošiljanja obvestil o najnovejših storitvah in izdelkih portala Dela.si. Za odjavo od e-novic nam morajo uporabniki pisati na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Piškotki na spletni strani

Na spletni strani uporabljamo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani in ne zajemajo osebnih podatkov, ter piškotke tretjih strani (Addthis - recimo Fecebook in Twitter), ki delujejo šele, ko se strinjate z uporabo piškotkov, prikazani pa so vedno, saj jih lahko izklopijo le tretje strani, ki z njimi upravljajo. Piškotke lahko v vsakem primeru tudi izbrišete ali onemogočite v vašem spletnem brskalniku.

Uredništvo Dela.si

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!