Delavcem pokažite, da so pomembni

Delavcem-pokazite-da-so-pomemb Delavec mora biti motiviran in občutiti potrebo in željo po delu. Z delom naj bi zadovoljeval potrebe po odgovornosti, kreativnosti, obenem pa tudi družabnosti. Če teh potreb z delom ne bo mogel zadovoljiti, ne bo motiviran in zadovoljen z delom.Pokažite zaposlenim, da so pomembni!

Če delavčevi cilji niso usklajeni s cilji podjetja oz. le-teh sploh ne pozna, obenem pa ne pozna niti svoje vloge v podjetju, potem ne zna prevzeti odgovornosti za svoje delo in si predstavlja, da opravlja delo stroja, ki opravlja neko nepomembno ali enostavno delo.

Zaposlenim zato pokažite, da jih cenite, pohvalite njihovo delo in trud ter vedite, da jih bo to veliko bolj in dlje časa motiviralo od višje plače.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!