Delo: kako odpraviti izgorelost?

Če želite čim prej odpraviti občutke izgorelosti, utrujenosti, jeze in depresije, poskusite naslednje:

1. Poživite vsakdanjo rutino: razmislite o svojih sposobnosti in si pripravite seznam opravil oz. odgovornosti, ki bi jih želeli prevzeti. Pojdite do šefa in mu predstavite, kaj si želite.Morda se boste morali opravičiti zaradi dosedanjega vedenja, vendar ob tem pomislite, da to delate zase in za boljše počutje.

2. Odkrijte, kaj vas motivira: postavite si cilje! Bodite specifični in si zastavite roke. Postavite si takšne cilje, za katere se boste morali potruditi, obenem pa jih zaupajte tudi drugim, da boste še bolj motivirani.

3. Naredite si načrt: pripravite si seznam zadev, ki se jih morate naučiti, seznam ljudi, s katerimi se želite povezati, finančne zadeve, ki jih morate urediti.

4. Včasih je najbolje, da se umaknete

Občutka izgorelosti se lahko včasih znebite le tako, da se umaknete. Če vas je šef popolnoma odpikal, nimate denarja, da bi nadgradili svoje znanje, obenem pa nimate več moči za tovrstno delo, se občutka izgorelosti ne boste nikoli znebili.

Ko ugotovite, da si ne morete več predstavljati delati določenega dela, dan za dnem, leto za letom, spakirajte culico, šefom in sodelavcem recite »hvala za sodelovanje« in se podajte novih izzivom naproti.

Vedite, da ni važno, ali se nahajamo v času recesije ali gospodarske rasti, tistega, ki pozitivno misli in dobro ter inovativno dela, bo vedno čakala denarnica debela.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!