Delo: šefu povejte, kaj želite

Nihče ne bere vaših misli, ampak le vašo neverbalno komunikacijo. Če boste še naprej kot kup nesreče sedeli v pisarni in z muko opravljali lahka dela, bodo sodelavci in šefi mislili, da ste nesposobni oz. nemotivirani.Če pa boste še naprej hitro opravljali svoje delo, nato pa nase prevzemali še obveznosti sodelavcev, bodo šefi mislili, da imate premalo svojega dela in vam bodo še oni naložili dodatno delo.

Situacija je tako rekoč neizbežna. Ker vas šefi najverjetneje vidijo le nekajkrat dnevno, tedensko ali mesečno, seveda ne morejo brati vaših misli. Vsaka beseda z vaše strani bo zato več kot dobrodošla (tako je vsaj v uspešnih podjetjih).

Svoje želje morate zapakirati šefu v prid

Če vam torej gre trenutno delo na živce, ste preobremenjeni, zdolgočaseni ali si želite novih izzivov, to povejte šefu in mu predlagajte, kaj želite delati, ter mu predvsem predstavite, kako bo s tem profitiral.

Vsak namreč želi le najboljše zase oz. svoje podjetje. Če boste šefa prepričali, da boste super opravljali neko delo, ki bo podjetju oz. njemu prineslo TO in ONO, vam seveda ne bo obrnil hrbta.

Torej vedno mislite na to, da se morate znati prodati. Ko boste začeli verjeti v svoje sposobnosti, bodo s tem začeli tudi drugi.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!