Še malo potrpi, pa bo ...

Ne glede na to, ali ste na trenutnem delovnem mestu že leta, nekaj mesecev ali le nekaj dni, sami pri sebi dobro veste, da vas vsak dodaten dan na tem mestu spravlja ob pamet, ob dobro počutje … skratka vam škodi.Obupano iščete izhod v sili

Neprestano razmišljate o tem, kako ne prenesete bodisi dela, bodisi sodelavcev, bodisi šefa ali česa drugega? Če delate preveč, razmišljate o tem, da nimate nič časa zase, za prijatelje ali družino, za šport in sprostitev. Vsakih pet minut osvežujete razne zaposlitvene portale s prostimi delovnimi mesti in upate, da čim prej najdete kaj novega.

Pravijo, da se boste že navadili

Že tako ste razočarani, sprva nad delom, nato nad svojim življenjem in zadnje, kar potrebujete, je soljenje pameti s strani bližnjih. Ti vam pravijo, da stvari niso tako hude, kot se vam zdijo, in da morate samo še malo potrpeti, pa bo bolje. Menijo, da je povsod enako in da se boste sčasoma navadili na vse.

Se res želite sprijazniti z bedo?

STOP. Navadili na vse? Še malo potrpeli? To sta tipična pasivna stavka, ki povzročata, da ničesar ne spremenite in se sprijaznite z dano situacijo! Pa si tega res želite? Želite še naprej opravljati delo, ki vas ne veseli, gledati obraze, ki jih ne prenesete, in se slabo počutiti? NE!

Če se imate radi in verjamete v svoje sposobnosti ter v to, da nekje obstaja služba, ki vam je pisana na kožo, morate v to 100-odstotno verjeti. Dati si morate priložnost za srečo in narediti vse, da se premaknete iz te nevzdržne točke, na kateri se nahajate.

Preslišite neumne komentarje!

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da postanete imuni na prigovarjanje bližnjih. Vi ste tisti, ki je v dr…, in samo vi veste, kako zanič se počutite, zato imate samo vi pravico do odločitve o tem, kaj boste storili, in samo od vas je odvisno, kako dolgo boste še trpeli.

 

Potrebna je akcija!

Reši vas lahko le akcija, kajti reakcija je le posledica akcije. Če ne boste naredili ničesar, se ne bo nič spremenilo, oziroma z drugimi besedami, če boste še naprej počeli, kar počnete, boste še naprej želi, kar sejete. Zapomnite si, da sta zaskrbljenost in sekiranje tako učinkovita kot poskus reševanja enačbe s prežvekovanjem žvečilnega gumija.

Intenzivno pošiljajte prošnje!

Začnite s pošiljanjem prošenj. Če ne najdete simpatičnega prostega delovnega mesta, si obvezno naredite seznam podjetij in del, ki bi jih želeli Z VESELJEM opravljati. Priskrbite si njihove kontakte in jim prošnje pošljite kar brez razpisa. Na našem portalu boste našli vse, kar potrebujete za dobro prošnjo in življenjepis, v kratkem pa tudi kontakte vseh podjetij.

Vzemite si prost dan in napišite fenomenalno prošnjo in življenjepis. Izpilite ju do potankosti in izpostavite, zakaj ste 1A delavec.

Morda boste srečni samo na samostojni poti!

Če tudi s tem niste zadovoljni ali vas bodisi tudi novo delovno mesto ne zadovoljuje, obstaja samo še ena možnost, ki zagotavlja 100-odstotno zadovoljstvo in ob vloženem trudu tudi veliko uspeha. Pojdite na svoje! Odprite S. P. in svetu pokažite, kaj znate in kako dobri ste na svojem področju. Nasvete za to pot najdete v člankih na našem portalu in v razpravah na forumu.

Razmišljajte in delajte pozitivno!

Ključna stvar pri spreminjanju poklicnih okoliščin in vseh življenjskih spremembah pa je, da verjamete vase in v svoje sposobnosti ter da ostanete pozitivni. Pozitivno delo in pozitivna naravnanost lahko imata dolgoročno samo pozitivne posledice.

Če imate vsega dovolj, s spremembami začnite ZDAJ!

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!