Ponudba za delodajalce

Spletni portal Dela.si vam nudi odlično priložnost za pridobitev nove in predvsem sposobne delovne sile. Naši uporabniki so namreč razgledani in učenja željni ter predvsem informirani posamezniki, ki iščejo zaposlitev, zato predstavljajo točno tisto ciljno publiko, ki jo želite nagovoriti z vašim oglasom za prosto delovno mesto.

1. Objavite oglas za prosto delovno mesto

Poleg enkratne ciljne publike vam ponujamo najcenejšo objavo oglasov za prosta delovna mesta v Sloveniji! Prepričajte se sami!

Objava 1 oglasa vključuje:

  • neomejeno dolgo besedilo oglasa,
  • prikaz logotipa v oglasu,
  • poljubno dolgo objavo oglasa,
  • obveščanje o prijavah na oglas prek e-pošte.

Potek objave: besedilo nam posredujte v Word obliki na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in objavili ga bomo v najkrajšem možnem času.

2. Predstavite podjetje v obliki članka

Če želite širši javnosti temeljito predstaviti poslanstvo in vizijo svojega podjetja, vam nudimo enkratno priložnost, da to storite v obliki sponzoriranega članka v rubriki Delodajalci se predstavijo . Članek lahko na vašo željo objavimo tudi na naslovnici ali na top-položaju na naslovnici, kjer bo še bolj izpostavljen in bo zato dosegel toliko večji odziv.

Besedilo članka lahko obsega približno 3000 znakov brez presledkov, pri vsebini pa vam prepuščamo proste roke. Besedilo lahko opremite tudi s fotografijami (ki ne smejo biti večje od 30 kb).

Potek objave:Besedilo nam posredujte v Word obliki na elektrosnki naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in objavili ga bomo v najkrajšem možnem času. Fotografije priložite v priponki ali med besedilom v Wordu.

CENIK od 1. novembra 2009

Objava prostega delovnega mesta
    

Cena za kos brez DDV*

1 oglas v rubriki Prosta dela
   
60 EUR


Predstavitev podjetja v obliki članka
    
Cena za kos brez DDV*

Sponzoriran članek (na podstrani)
    
60 EUR


Sponzoriran članek (na naslovnici in na podstrani)
    
100 EUR


Članek s povezavo na top-poziciji
    
150 EUR

 
* Vse cene so brez DDV, saj na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 zaenkrat nismo davčni zavezanci.

* Oglasni prostor je mogoče zakupiti samo za en mesec vnaprej (danes na primer ne morete zakupiti dvomesečnega oglaševanja), razen, če se zato posebej dogovorimo.

 

 

 

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!