Delodajalci se predstavijo

Emzin, zavod za kreativno produkcijo, je neprofitna organizacija, ki deluje na področju kulture. Zavod med drugim izdaja revijo za kulturo Emzin.

Vodilna slovenska agencija, ki ustvarja gradnike uspešnega poslovanja in komunikacije na področju digitalnega marketinga.

Naši zaposleni so del našega skupnega uspeha in v prvi vrsti tisti, ki ustvarjajo ugled BKS banke kot odgovornega partnerja v vsem, kar zadeva finance.

Smo vodilno podjetje v Sloveniji, ki je specializirano na področju trženja investicijskih projektov novogradenj.

Družba izi mobil je ponudnik  najugodnejših predplačniških mobilnih storitev v najboljšem omrežju v Sloveniji.

Pri Bauhausu vemo, kako pomembni so sodelavci s strokovno izobrazbo ter prijetno delovno vzdušje.

Našim naročnikom zagotavljamo izbor kandidatov, ki po svojih sposobnostih, prevladujočih osebnostnih lastnostih ipd. kar najbolj ustrezajo zahtevam konkretnih delovnih okolij.

Sodelavcem med drugim ponujamo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju ter stalno izobraževanje in napredovanje v skladu z rezultati.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Zaposlitev RSS

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!