Bauhaus

 BAUHAUS koncept: najboljša izbira, prvovrstna kakovost, najboljša cena

Dobra poslovna ideja temelji na dobro premišljenem konceptu. BAUHAUS je s specializirano ponudbo, ki se ravna po željah kupca, in pregledno razvrščenimi izdelki  položil temlje za uspeh. V več kot 200 specializiranih nakupovalnih centrih v Evropi najdejo naše stranke v svetlih in prijaznih trgovskih središčih, z dobrimi prometnimi povezavami, vse za delavnico, hišo in vrt.

Ker je kakovostna ponudba ključnega pomena,  BAUHAUS skrbno in premišljeno izbira svojih več kot 120.000 izdelkov. BAUHAUS ne ponuja samo široke ponudbe za delavnico, hišo in vrt, ampak ima tudi posebno ponudbo za obrtnike in podjetja. Pregledna postavitev na specializiranih oddelkih ter širok izbor izdelkov različnih blagovnih znamk in BAUHAUS -ovih kakovostnih izdelkov, ki so prilagojeni željam strank, pa izbiro še olajšata.

Želje kupcev in njihova pričakovanja se stalno spreminjajo. Njihove zahteve se večajo, želijo si udobnega nakupa, veliko izbire iz široko ponudbo, predvsem pa si želijo - in to velja za vsakega - najti optimalen način, kjer bodo lahko po najkrajši poti, brez neprijetnosti naložili v avto nakupljene izdelke. Iz tega razloga se v naših trgovskih centrih nahaja DRIVE IN - Arena, kamor se naši kupci pripeljejo s svojim avtom s prikolico ali kar s tovornjakom, naložijo želeno blago in se kar odpeljejo mimo blagajne. Hitro in enostavno, brez razlaganja in ponovnega nalaganja blaga.

Pri nas imajo kupci na voljo obširen storitveni servis in sicer: načrtovanje kopalnic,  izposoja strojev in orodij, izposoja avtomobilskih prikolic,  šivanje zaves, robljenje preprog, mešanje barv, uokvirjanje, lepljenje umetniških tiskov, na mm natančno prirezovanje lesa, prirezovanje delovnih plošč, izrezi za pomivalna korita, prirezovanje stekla, prirezovanje penaste mase, tračno vrtanje, nakup darilnih bonov,  naročanje blaga po telefonu in elektronski pošti, dostava blaga na dom, sprejem prevelikih količin kupljenega blaga, servis brušenja, ključavničarski servis.

Največji kapital vsakega podjetja pa so njegovi sodelavci. Pri BAUHAUS-u vemo, kako pomembni so sodelavci s strokovno izobrazbo ter  prijetno delovno vzdušje. Le-to zagotavlja zadovoljne stranke in s tem trajno rast in uspeh podjetja. Spodbujanje in izpopolnjevanje osebja je zato na vrhu seznama naših ciljev. Trudimo se, da naši strokovni svetovalci angažirano in samoiniciativno svetujejo našim strankam,  saj sta pri nas strokovnost in zanesljivost na prvem mestu.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!