Cenimo ljudi, ki znajo uživati v svojem delu

 IŠČEMO SPOSOBNE LJUDI,

KI SE NAM ŽELIJO

PRIDRUŽITI.
UniCredit Banka Slovenija d.d. je univerzalna banka, ki s svojimi produkti in storitvami prispeva k dobičkonosnosti podjetij, k uspešnemu življenju posameznikov in rasti slovenskega gospodarstva. Široka mednarodna mreža UniCredit Group, katere del smo od leta 2005, prinaša prednosti in poenostavitev poslovanja našim strankam iz multinacionalnih podjetij in podjetij, ki delujejo na rastočih trgih srednje in vzhodne Evrope, omogoča pa tudi prenos najboljših evropskih poslovnih praks v Slovenijo. Naša vizija izhaja iz potreb posameznikov. Želimo povečati možnosti za uresničitev njihovih načrtov in želja.

Svoj ugled gradimo na zaupanju in strokovnosti, odnose z našimi javnostmi, med katerimi so sodelavci prav gotovo ena od pomembnejših, pa na temeljih vrednot, ki prinašajo trajno vrednost vsem. Naše skupne vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z učinkovitim pristopom in inovativnostjo, razlikujejo od naše konkurence. Smo samozavestni in zaupanja vredni bančniki. Ustvarjanje dodane vrednosti je najpomembnejši cilj vseh naših aktivnosti.

Kljub razburkanim razmeram na trgu smo v letu 2008 izvedli enega svojih največjih naložbenih programov doslej, saj smo odprli šest novih poslovalnic, kar nam omogoča, da dosežemo nove segmente strank na tistih območjih Slovenije, kjer prej nismo bili prisotni, ter se obenem približamo nekaterim našim že obstoječim strankam.

Učenje. Izzivi. Rast. Timsko delo.

Pri nas boste imeli priložnost, da razvijete svoje sposobnosti in možnosti za osebni in profesionalni razvoj. Sodelavci UniCredit Bank odlično obvladamo poslovne izzive, s katerimi se dnevno srečujemo, o čemer pričajo tudi doseženi poslovni rezultati in hitro rastoč tržni delež. Okolje, v katerem delujemo, se neprestano razvija, za uspeh moramo imeti pogum za skupno iskanje podjetnih in kreativnih rešitev ter novih načinov dela. V banki predvsem cenimo ljudi, ki so ponosni, da so del našega tima in znajo uživati v svojem delu, s tem so tudi ostalim vzgled in inspiracija za razvoj. Oganizacijsko klimo v naši banki spremljamo redno, z letnimi raziskavami zadovoljstva vseh zaposlenih in tako zbiramo povratne informacije, ki nam pomagajo izboljšati kvaliteto odnosov in zadovoljstvo naših sodelavcev.

Želimo postati najboljši poslovni partner za sposobne in motivirane ljudi ter prisluhniti njihovim predlogom.

Pridružiti se UniCredit Bank pomeni zaposlitev v skupini UniCredit Group, največji finančni skupini v Evropski monetarni uniji. V storitvenem podjetju je ključen človeški faktor, zato svojim sodelavcem omogočamo strokovno rast in razvoj, tako doma kot tudi v tujini. Zavedamo se, da samo rast vsakega posameznika vodi tudi v rast banke kot celote, zato zaposlujemo prodorne ljudi, ki znajo uživati v svojem delu, so samostojni in obenem odlični v timskem delu. Samoiniciativnost in fleksibilnost sta kvaliteti, ki ju pri naših sodelavcih še posebej cenimo, poleg poštenosti in želje po osvajanju novih znanj. Omenjene vrednote so izrednega pomena tudi za kredibilnost in strokovnost banke kot celote. Naše sodelavce odlikuje sposobnost prepoznavanja svoje vloge v izzivih ter pripravljenost narediti, kar je potrebno, da dosežemo in presežemo zastavljene cilje.

Sodelavcem poleg stimulativnega delovnega okolja lahko ponudimo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju, stalno izobraževanje, napredovanje v skladu z rezultati, dinamično delo v timih in (mednarodnih) projektnih skupinah, odgovorno delo od prvega dne dalje ter okolje, ki spodbuja sprejemanje samostojnih odločitev.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!