Emzin, zavod za kreativno produkcijo

Emzin, zavod za kreativno produkcijo, je neprofitna organizacija, ki deluje na področju kulture. Zavod izdaja revijo za kulturo Emzin, organizira izobraževalne seminarje na področju grafičnega oblikovanja in fotografije, vodi razstavišče vodilne slovenske banke in letni natečaj za izbor najboljše slovenske fotografije.

Projekti, ki jih vodimo, so neprofitni. Revijo sofinancira slovensko Ministrstvo za kulturo, ostale dejavnosti pa priložnostni sponzorji. Vsi projekti so namenjeni kulturi in umetnosti na splošno. Z dosedanjimi dejavnostmi smo dokazali, da je predvsem grafično oblikovanje vsebina, ki je deležna izjemnega odziva zainteresirane javnosti.

Revija Emzin posebno pozornost posveča svoji vizualni podobi, zlasti rabi fotografije in oblikovanju vizualij. Vsi objavljeni materiali v reviji so avtorsko delo, pripravljeni izključno za potrebe Emzina. Uredništvo vztraja pri višjih izvedbenih standardih, saj je eden od odločilnejših prepoznavnih znakov revije ravno njena vizualna podoba. Vsebina posamezne revije je tematsko orientirana.

Teme zadnjih edicij so:

Fotografija; Film; Internet; Evropski mesec kulture; Oglaševanje, propaganda, reklama; Trivialna umetnost, šund, kič; Telo; Grafično oblikovanje; Dom, domovanje; Ljubezen; Potovanje; Identiteta; Ženske; Smrt; Denar; Užitek; Komunikacija; Delo; Hrana; Vrednote; Strah; Humor; Lastnina; Nadzor; Inteligenca, inteligentnost, Sodobna Rusija in Čas.

Dejavnosti Emzina

Zavod za kreativno produkcijo Emzin se ukvarja z različnimi dejavnostmi:

  • grafično oblikovanje,
  • organizacija izobraževalnih seminarjev na temo fotografije in grafičnega oblikovanja,
  • vodenje galerije Avla Nove Ljubljanske banke,
  • producent na področju fotografije in grafičnega oblikovanja.

 

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!