Izimobil, d. d.

 Družba izi mobil je ponudnik  najugodnejših predplačniških mobilnih storitev v najboljšem omrežju v Sloveniji. Naše poslanstvo je zagotavljati zanesljive, konkurenčne in kakovostne storitve po najugodnejši ceni. Naš cilj je zadovoljen uporabnik.

Uporabniki izi mobila izbirajo med štirimi tarifami:

  • izi 007: znotraj Slovenije uporabniki kličejo v vsa mobilna in fiksna omrežja za samo 0,07 evrov na minuto. Najnižja enotna tarifa je odlična za daljše pogovore, saj je obračunski interval 180-sekundni.
  • izi 008: znotraj Slovenije uporabniki kličejo v vsa mobilna in fiksna omrežja za 0,08 evrov na minuto. Najugodnejšo enotno tarifo priporočamo za običajne pogovore, obračunski interval je 60-sekundni.
  • izimobil: cena za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja je 0,12 evrov. Tarifa je primerna  za krajše pogovore, saj upošteva najnižji, 15-sekundni  obračunski  interval.
  • Izi brez meja: najugodnejša enotna tarifa za klice v večino držav sveta - kar 32 odstotkov nižje cene. Za klice znotraj Slovenije uporabniki, ki izberejo to tarifo, plačujejo 0,14 evrov na minuto, obračunski interval je 15-sekundni. Tarifa je namenjena vsem, ki veliko kličejo v tujino.

Naši uporabniki lahko v vsakem trenutku izberejo tarifo, ki jim najbolj ustreza, jo v primeru spremembe navad preprosto zamenjajo, saj je število preklopov neomejeno.

Poleg govornih storitev omogočamo tudi uporabo SMS, MMS, GPRS, UMTS... in vseh drugih naprednih mobilnih storitev.

Uporabniki IZI mobila stroške plačujejo tudi s točkami, ki jim jih podarijo oglaševalci v storitvi TOČKA , od 01.10.2009 dalje pa bo na kratki številki 3344 na voljo prenovljen mobilni portal, kjer bodo prejeli do mesečno do tri brezplačne vsebine.
 
Zaposleni

Smo ekipa ustvarjalnih ljudi z veliko energije, ki sledijo spremembam. Svoje delo opravljamo z navdušenjem, dobre poslovne  rezultate pa skupaj proslavimo! Pri sodelavcih cenimo  poštenost, odgovornost, strokovnost, lojalnost, usmerjenost k ciljem, spoštljivost in profesionalen odnos do strank in sodelavcev.

Cenimo trud naših zaposlenih in njihovo delo vselej tudi primerno nagradimo. Do zaposlenih smo odgovorni, nudimo jim izobraževanje in s tem strokovno in osebno rast. Ker delamo s sodobnimi tehnologijami imajo vsi zaposleni dostop do znanja in trendov razvoja na področju mobilne telefonije.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!