Prošnja

prošnja za deloProšnja za delo je vaš ključ do nove zaposlitve. Če boste pri pisanju prošnje sledili 10 pravilom, bo delo praktično vaše.

pisanje prošnjePisanje prošnje za zaposlitev je enostavno, če se držite 4 ključnih pravil za pisanje prošenj. Preberite, katerih, in si povečajte možnosti za razgovor.

Preberite si, kakšne prošnje za delo delodajalci takoj izločijo iz tekme za prosto delovno mesto. Je tudi vaša med njimi?

Prošnja za delo mora biti profe- sionalna in ne dopušča napak. Preberite, katere so največje napake, ki jih ne smete zagrešiti pri pisanju prošnje.

Za to, kako napisati dobro prošnjo za zaposlitev, obstaja kup tehničnih pravil. Pred in med pisanjem prošnje pa je pomembno tudi to, kako se takrat počutimo, kaj si mislimo o sebi.

Po pisanju prošnje za delo jo je treba tudi vizualno urediti, da bo delovala privlačno, saj jo bo delodajalec sicer hitro vrgel v koš.

Vsaka prošnja, ki jo pošljete na razpis za prosto delovno mesto, mora biti obvezno jezikovno brezhibna. Odločitev za lektoriranje je zato prej kot na mestu.

Začetek in konec prošnje za delo sta najpomembnejši sestavini prošnje, saj začetek prošnje pritegne pozornost, konec pa pozove k akciji. Napišite odlično prošnjo za zaposlitev.

Prošnja igra ključno vlogo pri iskanju zaposlitve. Če je pripravljena temeljito, lahko neznansko poveča vaše možnosti za povabila na razgovore in celo novo zaposlitev.

Ste poslali na tone prošenj, o razgovorih pa ne duha ne sluha? Najverjetneje se niste držali ključnih pravil za pisanje prošnje za zaposlitev.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Zaposlitev RSS

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!