Kako začeti in končati prošnjo?

Prošnjo za delo morate začeti ofenzivno. Pritegniti mora pozornost delodajalca in hkrati odgovoriti na vprašanje, zakaj se prijavljate na določeno delovno mesto.Primera dobrega začetka prošnje za delo:

    Vaš nedavni oglas za delovno mesto vodje marketinških projektov, objavljen na spletnem portalu Dela.si, je pritegnil mojo pozornost, saj imam večletne izkušnje z vodenjem projektov in zasnovo marketinških akcij. Obenem pa izpolnjujem vse zahteve razpisanega delovnega mesta.
    Na podlagi večletnih izkušenj v marketingu in uspešno izpeljanih idej sem pravi kandidat za delovno mesto vodje projektov v marketingu, ki ste ga razpisali na spletnem portalu Dela.si.

Zaključek mora delodajalca pozvati k akciji!

V zadnjem odstavku vaše prošnje za zaposlitev morate poudariti, zakaj ste pravi kandidat za službo, izraziti željo po razgovoru, navesti, kdaj in kako vas lahko delodajalec kontaktira, in se zahvaliti za čas, ki ga je delodajalec porabil za branje vaše prošnje.

Primer dobrega zaključka prošnje

Prepričan sem, da lahko pozitivno prispevam k uspehu že tako uspešnega podjetja, kot je vaše, in se veselim srečanja z vami, kjer vam bom podrobneje predstavil, kako boste z mano pridobili. Za razgovor me lahko kontaktirate na telefonsko številko xxx vsak delovni dan po 10. uri. Iskreno se vam zahvaljujem za vaš dragoceni čas, ki ste ga investirali v branje moje prošnje. Prepričan sem, da sem dobra investicija.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!