Kakšne prošnje za delo takoj romajo v koš?

1. Dolga in široka predstavitev življenja

Veliko kandidatov za delo zelo rado opisuje vse življenjske korake od osnovne šole do fakultete. Delodajalca to sploh ne zanima, zato takšne prošnje izloči.2. Dolgočasna prošnja brez praktičnih dejstev

Če boste v prošnji opisovali katera teoretična znanja ste pridobili v šoli ali službi, pri tem pa ne boste povedali, kako ste to na konkretnem primeru uporabili v praksi in poželi uspeh, ste na listi za odstrel.

3. Niste izpostavili svojih prednosti

Če v prošnji ne boste izpostavili svojih prednosti, bo delodajalec mislil, da jih pač nimate. Koš.

4. Brez prepričljivega odgovora, zakaj se prijavljate

Delodajalci želijo vedeti, zakaj se prijavljate za določeno delovno mesto. Imate izkušnje in ste uspešni na tem področju? Ste ob branju oglasa dobili ideje, kako bi izboljšali poslovanje podjetja? Brez tehtnega razloga boste dobili tehtno zavrnitev.

5. Jezikovne nepravilnosti

Če bo vaša prošnja polna napak, tako jezikovnih kot slovničnih, se lahko kar poslovite od delovnega mesta. Nihče noče zaposliti človeka, ki se ne potrudi vsaj toliko, da bi napisal jezikovno neoporečno prošnjo.

6. Nikakor ne izpolnjujete zahtev

Če se prijavljate na mesto vodje prodaje, pri tem pa nimate nobenih praktičnih izkušenj iz prodaje in vodenja, ste pogoreli. Če ne izpolnjujete večine zahtev za delovno mesto, nima smisla, da prošnjo sploh pošiljate.

7. Napačni podatki

Če boste navedli napačen naziv delovnega mesta, za katerega se prijavljate, ali podjetja oz. delodajalca, boste med prvimi pristali v košu.

Pri pisanju prošnje se morate zavedati, da je ta papir odraz vaše osebnosti, zato temeljito premislite, kakšen vtis želite narediti na morebitnega bodočega delodajalca.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!