Brez regresa in plače

Že 13 let delam v znanem slovenskem podjetju v tekstilni industriji. Recesija ga je zelo prizadela, zato so veliko sodelavcev čez noč vrgli na cesto brez odpravnin. Sam zaenkrat še nisem na listi za odstrel, na kateri pa se bom verjetno kmalu znašel.

Plače nisem dobil že tri mesece, zato s štiričlansko družino praktično životarimo. Niti za bencin nimam več in me v službo vozi sodelavka. Ne morem dobiti niti kredita, da bi si zagotovil osnovne življenjske stvari.

Kje je tukaj pravica, se sprašujem. Direktor še vedno dobiva ogromno plačo, delavci, ki garamo, pa životarimo. Zakaj moramo samo mi občutiti posledice krize?

Obupan delavec iz Grosupljega

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!