Predstavite nam svojo zgodbo

 Lepo pozdravljeni na delovnem portalu Dela.si, kjer vam ponujamo ponudbo prostih delovnih mest, najnovejše novice s področja dela, vas seznanjamo z vsemi pomembnimi podatki o delu in zaposlitvah, vam dajemo nasvete za sestavo super prošenj in življenjepisov, obenem pa vam nudimo možnost, da na forumu aktivno sodelujete v zaposlitvenih debatah.

Poklicne-zgodbeUdarite po mizi!

To pa še ni vse, prvič v zgodovini slovenskega spleta vam nudimo možnost predstavitve vaših delovnih izkušenj v rubriki Vaše poklicne zgodbe. To pomeni, da lahko v obsegu 3500 znakov brez presledkov predstavite vaše delovne izkušnje, seveda pa tudi opišete kakšen zanimiv, razburljiv ali celo pretresljiv dogodek, ki sem vam je pripetil v povezavi z vašo zaposlitvijo, vašim delodajalcem ali sodelavci.

Pri tem si pridržujemo pravico, da vašo zgodbo zlektoriramo, skrajšamo ali celo zavrnemo, če ne bo v skladu z osnovnimi načeli bontona. Sovražni govor je prepovedan. Zgodba bo objavljena v rubriki Vaše poklicne zgodbe, če pa bo zanimiva za širšo javnost, jo bomo objavili tudi na naslovnici portala.

Za vsebino ste osebno odgovorni!

Opozarjamo vas, da ste za vsebino vaših člankov osebno odgovorni, ne pa uredništvo Dela.si. Vse pozitivne ali negativne posledice vaše objave boste tako nosili sami. Če boste želeli, bomo objavili tudi vaše osebne podatke, da vas bodo lahko delodajalci oz. kdor koli drug kontaktirali.

Vaše zgodbe lahko pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in objavili jih bomo v najkrajšem možnem času. Dodate lahko tudi fotografijo, veliko do 30 kb.

Veselimo se sodelovanja z vami,

Uredništvo Dela.si

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!