Življenjepis

Napisali ste prošnjo za delo in jo poslali podjetju, v katerem se želite zaposliti. Da bi povečali svoje možnosti za zaposlitev, pa morate prošnji priložiti tudi življenjepis.

Pisanje življenjepisa je zelo enostavno, če veš, kaj napisati, predvsem pa, če veš, česar ne smeš napisati.  

Vsi delodajalci ob prošnji za delo zahtevajo tudi življenjepis. Preberite, kaj sploh je življenjepis in čemu služi.

Iskalci prve zaposlitve pogosto nimajo delovnih izkušenj, zato morajo v življenjepisu poudariti druge lastnosti. Povedali vam bomo, katere.

Za pisanje življenjepisa ni absolutnih pravil, ponujamo pa vam nasvete, kako ga napisati tako, da vas bodo povabili na čim več razgovorov.

Preden začnete s pisanjem življenjepisa, poiščite prazen list papirja in nanj napišite Kaj želim, da novi delodajalec izve o meni?

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Zaposlitev RSS

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!