Kaj je življenjepis?

Življenjepis ni zgolj to, kar se zdi na prvi pogled – opis našega življenja. Življenjepis je veliko več. Obsega namreč kratko zgodovino našega življenja, našo delovno zgodovino, naše dosežke in znanje.Življenjepis je marketinško sredstvo, saj se lahko z njegovo pomočjo »prodamo«. Življenjepis je kot zloženka, letak, ki predstavlja prednosti določenega izdelka ali storitve; le da ste izdelek v tem primeru vi.

Ko pišete življenjepis, se morate postaviti v vlogo delodajalca. Vaša predstavitev mora biti tako dobra, da bo zasenčila konkurenco, da vas bo delodajalec enostavno moral poklicati na razgovor.

Življenjepis predstavlja vaš prvi stik z delodajalcem in s tem vrata do razgovora. Če boste povabljeni na razgovor, pa boste lahko delodajlcu podrobneje predstavili vse vaše dosežke.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!