Zakaj pisati življenjepis?

Mnogi se na razpis za prosto delovno mesto prijavijo samo s prošnjo za zaposlitev, kar pa je zelo velika napaka, saj je ravno življenjepis tisti, ki priča o vaših dosedanjih dosežkih in izkušnjah. V katerih primerih je življenjepis obvezen?1. Ko se prijavljate za drugo delovno mesto na vašem področju

Vaše delo vam je všeč, vendar ga želite opravljati v drugem podjetju. Napišite življenjepis, iz katerega bodo razvidni vsi vaši delovni dosežki. Pisanje življenjepisa je lahko, pisanje dobrega življenjepisa pa ni. Dosežki lahko delodajalcu pokažejo, da ste sposobni doseči cilje – to je nekaj kar si želijo vsi delodajalci.

2. Ko se prijavljate na delovno mesto na drugem področju

Prišel je čas, da se odpravite na novo poklicno pot. Tehtno ste razmišljali in se odločili, da ne želite nadaljevati z dosedanjo poklicno kariero – napišite življenjepis, v katerem izpostavite vse vaše sposobnosti in izkušnje s področja, na katerem želite delati. V življenjepisu morate obenem navesti razlog, zakaj ste se odločili za spremembo delovnega področja.

3. Da na enem mestu zberete vse vaše življenjske dosežke

Imeti celosten življenjepis je vedno dobra ideja, saj nikoli ne veste, kakšna priložnost se vam bo ponudila. Življenjepis morate nenehno posodabljati, dodajati relevantne novosti in dosežke. Na ta način se boste lahko s tem življenjepisom kadar koli prijavili na določena delovna mesta, saj bo vedno vseboval najnovejše podatke. Če se boste želeli prijaviti na različna delovna mesta, boste morali življenjepis le malenkost prilagoditi želenemu delovnemu mestu.

Za delodajalce

Top informacije

Kaj je recesija?
Osnovne informacije o recesiji!

Kako je nastala recesija?
Zakaj ste naenkrat pristali na cesti?

Lektoriranje

Če potrebujete top lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Nudijo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Kakovostno lektoriranje

Nudimo kakovostno lektoriranje vseh vrst besedil po ugodni ceni. Ponujamo tudi prevajanje in oblikovanje nalog. Brezhibno lektoriranje diplomskih nalog samo 1,4 EUR na lektorsko stran.

Vedeževanje

Kako bo s službo, zdravjem? Bosta ostala skupaj? Najboljše vedeževanje, ki ga ne boste pozabili! Ljubezenski urok za vračanje partnerja, ki vas morda osreči. Najboljša vedeževalka Rabija vedežuje s srcem. Najbolje besplatno gatanje, na Balkanu!

Lajkajte nas

Drugi ponudniki del

Ugodno lektoriranje

Ponujamo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil. Lektoriranje-1.si vključuje tehnični pregled.

Dodaten zaslužek

Potrebujete dodaten zaslužek? Imamo rešitev! Najdite pravo zaposlitev še danes!